Op Argo is voor iedereen wat en je kunt zoveel tijd in Argo steken als jij wil. Dit geldt voor zowel je trainingen als alle gezelligheidsevenementen. Wil jij iedere dag op Argo zijn? Dat kan! Maar ook als je minder tijd hebt om in Argo te steken kun je gewoon meedoen wanneer jij dat wilt. 

Als wedstrijdroeier train je iedere dag in een professionele trainingsruimte. Als competitieroeier bepaal je zelf hoeveel je wilt trainen. Het leuke aan roeien is dat je het snel en makkelijk leert. Als je veel wil sporten, bereik je snel de top. Als je liever recreatief wilt roeien, kun je toch ook snel de basis van het roeien onder de knie krijgen. 

Ben jij een echt gezelligheidsdier? Op Argo kun je minstens twee keer per week komen borrelen, en één keer per week komen eten. Ook vinden er regelmatig extra diners, feesten en andere activiteiten plaats. Op roeifeesten door het hele land sta je de hele avond te springen met roeiers van bevriende roeiverenigingen. 

Het leuke aan Argo is dat je sport en gezelligheid kan combineren op elke manier die jij wilt. Jij bepaalt hoeveel je wilt sporten, hoeveel borrels je meepakt en naar hoeveel feestjes je gaat. Niets moet, maar alles kan!