verenigingspresentatie

Sporten, feesten, borrelen – Allemaal bij Argo!

Argo is de grootste en de oudste sportvereniging van Wageningen. Wij zijn de enige plek in Wageningen waar sport, vriendschap en een bruisend verenigingsleven centraal staan. Bij ons kun je roeien, je inzetten voor de vereniging binnen meerdere commissies en iedere week deelnemen aan de gezelligste borrels en de leukste diners.

Roeien kan bij ons op ieder niveau, van topsport tot deelnemen aan ontspannen toertochten. Je talent kun je verder ontwikkelen op de kant, als coach of in een commissie. Jij bepaalt zelf hoeveel tijd je in Argo wil steken en wat je eruit wil halen.

Tijdens de afroeiperiode maak je kennis met alle kanten van Argo. Hierna bepaal jij hoe je lid wil worden!

Leer meer over roeien
Leer meer over de Afroeiperiode

Verenigingspresentatie

Benieuwd naar hoe het verenigingsleven er op Argo uit ziet? Bekijk dan nu onze verenigingspresentatie en leer alles over het reilen en zeilen op de grootste, oudste en gezelligste studentensportvereniging van Wageningen!

Word deel van een familie

Argo is één van de oudste roeiverenigingen in Nederland en deel van de K.N.S.R.B. Dit is een groep van zeven bevriende roeiverenigingen die al ruim een eeuw oud is. Wij komen elkaar tegen op wedstrijden, feestjes en diners door het hele land. Als lid van Argo ben je altijd welkom om langs te komen op de borrel van één van deze verenigingen.

Ook organiseren wij samen de Varsity, de oudste roeiwedstrijd van Nederland. Hier ontmoet de top van roeiend Nederland elkaar op het water. Op de kant ontmoeten de vijfduizend toeschouwers elkaar en genieten ze van het zonnetje, een biertje en de wedstrijd.

Wil jij volgend jaar al voor een mega-publiek een wedstrijd starten? Of wil jij juist je vereniging aanmoedigen op de kant? Word dan nu lid van Argo!

BEKIJK DE AFROEIPERIODE!

Bekijk de afroeiperiode
Ik wil een vraag stellen