Afroeiperiode 30 aug-3 okt

Kies nu voor roeien, vrienden en verenigingsleven.

Schrijf je nu in!

Aan het eind van de Afroeiperiode kies je pas of je lid wil worden van Argo. Maak nu nieuwe vrienden, hak de knoop pas later door!

vrijblijvend proberen

De Afroeiperiode is hét moment om laagdrempelig kennis te maken met de roeisport en meteen nieuwe vrienden te maken in Wageningen! Samen met je nieuwe Afroeiploegje train je in de boot, maak je epische borrels en diners mee en spar je tegen andere ploegjes. Stap voor stap word je steeds meer een echte Argonaut.

je besluit pas om lid te worden na 6 weken

Wij willen jou eerst de kans geven om je plek te vinden op Argo en in Wageningen voor jij definitief de knoop door moet hakken. Aan het eind van de Afroeiperiode kies je pas of je lid wil worden van Argo en of je fanatiek wilt wedstrijdroeien of juist kiest voor het gezellige competitieroeien. Juist in deze tijd is die vrijblijvendheid en flexibiliteit extra fijn.

maak nieuwe vrienden

95% van de Afroeiers besluiten na hun proefperiode volwaardig lid te worden. Zij kozen meteen voor roeien, vrienden en verenigingsleven en hebben daar geen seconde spijt van gehad. Waarom uitstellen als je morgen al je nieuwe vrienden kan ontmoeten en kan genieten van de Rijn, de zon en een witbiertje?

0%
…wordt lid na de afroeiperiode

Twijfel je nog?

stel een vraag!

Heel begrijpelijk dat je nog vragen hebt. Kom langs op Argo of spreek één van onze leden!

Maak een afspraak om langs te komen
Ik wil een vraag stellen