Huizen

Argo heeft een aantal verenigingshuizen. Op deze verenigingshuizen wonen allerlei verschillende Argonauten uit alle lagen van de vereniging; voor ieder wat wils! Op dit moment zijn er 11 Argohuizen, en de Huizencommissie is dag in dag uit bezig om dit aantal te verhogen!

Hieronder hebben we een aantal huizen uitgelicht. Lijkt het jou wat om in een Argohuis te wonen, of wil je graag een keertje op de koffie? Neem contact met ze op, dan staat de koffie voor je klaar!

Iolkos

Wij zijn Iolkos, het oudste en meest historierijke roeiershuis van Wageningen. Al sinds 1986 zijn wij de thuishaven voor de mannelijke Wageningse student die wilt presteren op alle vlakken: sport, studie, en studentenleven. Wij wonen met 5 mannelijke wedstrijdroeiers, waar elke dag gesport, geleefd en genoten wordt. Als Iolkaan word je opgeleid tot halfgod, waar presteren op roeigebied centraal staat. Er is een rijke historie te beleven, waar onze sjongst je graag alles over vertelt onder het genot van een goeie bak koffie en een HEMA-taartje. Vind ons in het centrum van Wageningen, pal tegenover de Hema en herkenbaar [...]

W10

Zoals Argo groen heeft, Is roze de kleur die hier voortleeft. Echter is onze muur niet effen gekleurd, Maar met prachtige ansichtkaartjes van mannelijke rampetampen besmeurd. Van roze sokken tot roze planken, Een taart bij de thee heb je hier aan een wilde nacht te danken. W10 is het huis van curries, tiramisu, kwark, Hak en port, Al staat hier uiteraard wel centraal: de sport. Van roeien tot rennen, Van fietsen tot zwemmen, De meiden van W10 zijn niet te remmen.

Apollonios

Elke ochtend weer worden de Apolloniërs met een luide knal uit hun heerlijke slaap getrokken, terwijl de knal van gisteravond nog krachtig na dreunt in ieders oren is het koffiezetapparaat al hard aan het werk om ze allemaal van een kopje zwart goud te voorzien. De banken in de woonkamer vullen zich en in het midden van het gezelschap zit een toch wel vrij verfomfaaid figuur, het is de jongste der huis, die voelt zich het zieligst van allemaal. De rest van de Apolloniërs horen de verhalen van gisteren aan terwijl de 'sjongst met haar botte mes en nijntje vork [...]

Oonhuis

Wij zijn Oonhuis, het leukste en gezelligste studentenhuis in Wageningen. In dit huis wonen 2 dames en 2 heren samen op loopafstand van Argo en het centrum. In onze ruime woonkamer is altijd plek voor bezoek, koffie, een borrel en een spelletje. Lijkt het je leuk om eens te kijken hoe het is een studentenhuis met louter (oud)roeiers, kom dan vooral een keer langs!

Kháos

De overgang naar studeren is chaotisch, dat weten wij als geen ander. Nieuwe mensen, nieuwe hobby's en studiepunten die gehaald moeten worden. We wonen met heren en dames, fanatieke roeiers, commissieleden en noem het maar op. Samen zijn we één huis, maar individueel erg verschillend, dat is het mooie van Kháos. Met zijn tienen weerspiegelen we hoeveel je kan doen bij Argo, hoe anders iedereen is en hoe leuk het is om de orde van je leven te doorbreken met wat Kháos. Kom een keertje langs en ervaar het zelf!