Gezelschappen

Argo kent een aantal gezelschappen. Een gezelschap bestaat uit leden uit verschillende jaarlagen, die dezelfde interesse’s of hobby’s hebben. Dit is eigenlijk dus een extra groep vrienden buiten het roeien om! Op dit moment heeft Argo 2 gemengde en 3 ongemengde gezelschappen, en nog 1 gezelschap in oprichting. Spreekt een van de gezelschappen jou aan? Stuur ze gerust een berichtje!

Tiphys

Wij zijn A.S.G. Tiphys, het gezelschap met de kleinste mensen maar de grootste mond. Wij bestaan uit alle (oud)wedstrijd-stuurlieden die lid zijn van de W.S.R. Argo. Ons gezelschap zet zich in om te laten zien hoe leuk sturen is en andere (beginnende) stuurlieden te helpen. Daarnaast houden we regelmatig onze 'Blauwe Borrels' en we zijn vaak aan onze eigen stuurtjesbar te vinden tijdens de Nascie. Ieder half jaar hebben we een grote activiteit met elkaar en in 2021 zullen we ook ons lustrum vieren, waar natuurlijk de hele vereniging van mee kan genieten! Wat je verder van ons moet weten [...]

Erythros

Wij zijn Erythros, een damesgezelschap der W.S.R. Argo bestaande uit 21 meiden uit verschillende jaarlagen. Net zoals elk ander gezelschap op Argo, heeft Erythros haar eigen bindende factoren. Bij ons is dat… Rosé! Dit prachtige roze-gouden drankje nuttigen wij maar al te graag samen met kaassoufflés op de dinsdagse borrel én tijdens onze maandelijkse activiteiten op de woensdagavond (maar voor een lekker speciaalbiertje kan je ons ook altijd wakker maken). Die gezellige activiteiten variëren van poolen en lasergamen tot elkaar naschilderen en filmavondjes in pyjama. Daarnaast zijn we natuurlijk aanwezig op elkaars 21-diners en organiseren we ieder voorjaar een legendarisch [...]

Damesch Haard Gezelschap

Hallo allemaal! Wij zijn de vurige dames het Damesch Haard Gezelschap. Wij zijn op Argo te herkennen aan ons prachtige roze tafelkleed waar altijd een fles port en een stuk brie op liggen. Op dinsdag avonden komen we samen om te borrelen en elke maand organiseren twee mensen een activiteit (boulderen, datediner, poolen, dragqueen workshop, discodouchen, etc.). Daarnaast gaan we elk jaar een weekend naar Groningen, waar we spelletjes doen, kanoën en gekke shotjes uitproberen. We kijken er naar uit om kennis met jullie te maken!

Nachtwacht

De Nachtwacht is het gemengde gezelschap van Argo. Herkenbaar aan de maantjes op onze jasjes zijn we vaak op de vereniging te vinden om te roeien, te coachen en natuurlijk om gezellig te borrelen. Naast de dinsdagen en donderdagen op de vereniging hebben we ook regelmatig leuke gezelschapsuitjes, gaan we elk jaar samen op vakantie en een weekendje weg. Kortom, ook naast het water is het altijd gezellig! Wij nodigen jou dan ook van harte uit om gezellig een drankje te komen drinken op de WSR.

Heeren van Dodona

Wij zijn de Heeren van Dodona. De leden van ons gezelschap bevinden zich in alle actieve groepen die Argo rijk is: van toerroeiers tot wedstrijdroeiers, en van commissies tot bestuur. Elke dinsdagavond komen wij bijeen om onze wijsheid te delen en hiernaast organiseren wij vele diners en barbecues. Op praktisch ieder evenement van Argo drukken wij wel onze stempel. Je kan ons herkennen aan een okergeel embleem met een groen eikenblad op de revers van ons jasje. Stel gerust een vraag als je iemand van ons ziet lopen!