roos en max

Wedstrijdroeiers

Motto: alles is een wedstrijd, ook wie het meeste eten op kan ● Muziek: ABBA Vriendinnen: al drie jaar

Wij zijn Max en Roos! Wij hebben al vier jaar lang van alles gedaan op Argo, van gezelligheids lid zijn tot aan wedstrijdroeien. In ons tweede jaar zaten we bij elkaar in de wedstrijdploeg en sindsdien zijn we onafscheidelijk.

Elke dag trainden we met onze ploeg, aten we samen en keken we films. Vooral samen eten deden we heel, heel, heel erg veel en we zijn dus ook erg goed geworden in veel eten!

Na ons wedstrijdjaar hebben we lekker veel gefeest en zijn we naar veel borrels gegaan. Om onszelf sportief uit te dagen hebben we meegedaan aan de Ringvaart, een wedstrijd over 100km. Het roeien begon weer te knagen en we zijn toen nog een jaar samen gaan wedstrijdroeien!

Mocht je vragen hebben over commissies, gezelschappen, roeien of überhaupt de gezelligheid op Argo, wij kunnen je over (bijna) alles vertellen!

Ontmoet andere leden
Meer over roeien

wat maakt roeien bijzonder voor ons?

Er gaat niets boven het gevoel dat je met zijn allen kei- en keihard voor hetzelfde doel werkt. Alle kopjes zijn dezelfde kant op gericht, want allen kun je het niet. Roeien brengt ook magische momenten met zich mee, zeker als in de ochtend de mist nog van het water af komt. Het leuke aan roeien is ook dat je het snel en makkelijk leert en de lat zelf zo hoog kan leggen als je wil.

hoe hebben wij mensen leren kennen op Argo?

Op heel veel verschillende manieren. Via onze ploegen, zeker in ons wedstrijdjaar. Ook via onze damesgezelschappen, met wie we geregeld borrelen en veel samen ondernemen. Verder hebben we verschillende commissies gedaan, waardoor je mensen leert kennen met wie je normaal niet om zou gaan. En natuurlijk gewoon de dinsdagavondborrel. Het is ook niet gek dat we zoveel vrienden hebben gemaakt, als je kijkt hoeveel gezellige mensen er op Argo rondlopen!

waar zijn we nu mee bezig binnen ARgo?

Wij zijn nu aan het focussen op de wedstrijden in het najaar. Sportevenementen mogen weer plaatsvinden, waardoor we toch de kans krijgen om nog een paar vette wedstrijden te starten. We zijn weer gefocust aan het trainen. Inmiddels mogen we ook weer samen met ploeggenoten roeien, wat erg leuk is!

onze favoriete argo-foto’s

BEKIJK DE AFROEIPERIODE!

Bekijk de afroeiperiode
Ik wil een vraag stellen