olaf

Competitieroeier

Favoriete boord: stuurboord ● Traint: drie keer per week ● Favoriete drankje: IPA

Ik ben Olaf! Ik ben eerstejaars competitieroeier bij Argo. Ik heb dit jaar met mijn eigen ploeg en met de ploeg die ik stuur veel kilometers kunnen maken op de mooie Rijn en ook een paar mooie wedstrijden kunnen starten.

Naast het roeien ben ik lid bij de barcommissie, waar ik help om mooie borrels neer te zetten. Ook ben ik lid van de eerstejaars commissie, een commissie die volledig uit eerstejaars bestaat. Wij organiseren activiteiten om de eerstejaars te helpen om betrokken te zijn bij Argo! Zo organiseren wij bijvoorbeeld de Argo-familiedag, waar leden hun ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s mee kunnen nemen naar onze mooi vereniging.

Ontmoet andere leden
Meer over de afroeiperiode

wat maakt roeien bijzonder voor jou?

Het leuke aan roeien vind ik de cultuur die erin zit. Het is echt tof om te zien dat bij wedstrijden verschillende verenigingen, met allemaal hun eigen tradities en gebruiken, de strijd met elkaar aangaan. Ik vond het ook vet om te zien dat alle verenigingen in hun verenigingskleding de roeiers aan staan te moedigen op de wedstrijd. Je ziet dat roeien echt mensen samen kan brengen en dat is heel erg vet!

hoe heb je mensen leren kennen op Argo?

Ik ben naar ontzettend veel borrels en activiteiten op Argo geweest. Je leert zo veel nieuwe mensen kennen, uit verschillende jaren. Ook binnen je ploeg bouw je snel hechte vriendschappen op, doordat je samen sport en daarna leuke activiteiten op Argo meepakt. Samen zet je ook de prestatie of de training neer, wat heel erg goed is voor de onderlinge band.

waar ben je momenteel mee bezig binnen argo?

Op het moment neem ik deel aan het talentenprogramma van Argo. Dat is een programma bedoeld voor mensen die na hun eerste jaar fanatieker willen roeien. Je traint veel onder begeleiding van goede coaches. Daardoor kun je snel stappen zetten. Het leuke hieraan is dat je dus altijd de kans krijgt om na je eerste jaar een schepje erbij te doen of juist rustiger aan te doen. Alles is mogelijk op Argo!

Mijn favoriete argo-foto’s

BEKIJK DE AFROEIPERIODE!

Bekijk de afroeiperiode
Ik wil een vraag stellen