Mariska

Competitieroeier

Favoriete boord: bakboord ● Verslaving: kaassoufflés ● Favoriete trainingstijd: tien minuten te laat.

Ik ben Mariska! Ik ben 19 jaar oud en tweedejaars competitieroeier en coach. Met mijn damesgezelschap ben ik iedere dinsdagavond op Argo te vinden om onze roze ton, waar wij samen een drankje doen en elkaar leuke verhalen vertellen.

Wat Argo voor mij bijzonder maakt zijn de mensen. Iedereen heeft een doel: of dat nou hard roeien is, een tof evenement neerzetten of gewoon een gezellige avond hebben. Je komt makkelijk in contact met mensen die je daarmee kunnen helpen. De combinatie van sport en gezelligheid zorgt ervoor dat jij alles uit jezelf kan halen, omringd door leuke mensen die je beste vrienden worden.

Ontmoet andere leden
Meer over competitieroeien

wat maakt roeien bijzonder voor jou?

Ik had nog nooit geroeid, maar ook zonder ervaring is de sport makkelijk te leren. Het fijne van roeien vind ik dat je niet alleen gefocust moet zijn op je eigen techniek, maar dat het ook echt een teamsport is. Het is ook gaaf dat je in verschillende vormen kan roeien, van éénpersoonsboten tot een acht!

hoe heb je mensen leren kennen op Argo?

Ik heb een heel leuk ploegje en we zijn echt elkaars beste vrienden geworden. Je gaat met elkaar sporten, eten en borrelen, waardoor de vriendschap snel groeit. Ook met je coaches en stuur raak je goed bevriend. Verder word je op een borrel warm ontvangen door mensen uit iedere jaarlaag. Je raakt makkelijk met ze aan de praat en voor je het weet zit je ineens in een commissie of gezelschap!

waarom ben je lid geworden bij argo?

Ik wilde een nieuwe sport beoefenen en in contact komen met veel nieuwe mensen op zoveel mogelijk verschillende manieren. De combinatie van sport en gezelligheid geeft een gevoel van samenhorigheid in de vereniging waar ik heel graag deel van wilde zijn.

Mijn favoriete argo-foto’s

BEKIJK DE AFROEIPERIODE!

Bekijk de afroeiperiode
Ik wil een vraag stellen