beeke

Oud-wedstrijdroeier & competitieroeier

Favoriete boot: 4 met stuur ● Allergie: kleine porties eten ● Ontbijt: pre-workout

Ik ben Beeke! Het beste uit mezelf halen en vrienden voor het leven maken, dat is wat ik zocht toen ik hier aankwam. Ik wilde hard leren roeien, dus ben daarom een jaar gaan wedstrijdroeien.

Naast roeien wilde ik ook andere dingen op de vereniging doen, zoals commissiewerk. Ik zit bij de DJ-commissie, “DansMaar” en heb daar leren draaien. Ik heb via Argo mijn BE rijbewijs gehaald en vervoer nu boten door heel het land. Dit jaar zou ik met de Argo Sprint commissie het Nederlands Studentenkampioenschap Sprintroeien organiseren.

Op Argo kun je jezelf blijven uitdagen en verbeteren, op het water en op de kant. Uiteindelijk zetten we de prestatie samen neer, dat maakt studentenroeien uniek en tof!

Ontmoet andere leden
Meer over commissiewerk

wat maakt roeien bijzonder voor jou?

Als roeiploeg zet je samen de prestatie neer. Na vele trainingen, chocomel en pre-workout zijn we samen twee keer als eerste over de eindstreep gekomen. Het gevoel van samen overwinnen na zoveel discipline is onbeschrijfelijk, evenals de kater van de volgende dag na het vieren van de overwinning. Op Argo vier je alles samen, als je wint dan komt de hele vereniging je feliciteren!

waar heeft argo jou gebracht?

Afgelopen zomer ben ik met een groep vrienden van het roeien mee gaan doen aan de Traversé de Paris. Dat is een roeitocht door de grachten van Parijs. We hebben er een prachtig lang weekend van gemaakt, echt een gave combinatie tussen roeien en de toerist uithangen.

waarom ben je lid geworden bij argo?

Fanatiek sporten, nieuwe sociale kringen opbouwen en feestjes pakken, dat is wat ik zocht. Argo bood mij al deze mogelijkheden, dus de keuze was heel snel gemaakt. Achteraf bleek er nog veel meer mogelijk dan ik destijds tijdens de AID dacht.

Mijn favoriete argo-foto’s

BEKIJK DE AFROEIPERIODE!

Bekijk de afroeiperiode
Ik wil een vraag stellen