Wil jij graag in dit argohuis slapen tijdens de AID?

Stuur een berichtje!

Elke ochtend weer worden de Apolloniërs met een luide knal uit hun heerlijke slaap getrokken, terwijl de knal van gisteravond nog krachtig na dreunt in ieders oren is het koffiezetapparaat al hard aan het werk om ze allemaal van een kopje zwart goud te voorzien. De banken in de woonkamer vullen zich en in het midden van het gezelschap zit een toch wel vrij verfomfaaid figuur, het is de jongste der huis, die voelt zich het zieligst van allemaal. De rest van de Apolloniërs horen de verhalen van gisteren aan terwijl de ‘sjongst met haar botte mes en nijntje vork haar ontbijt probeert binnen te houden.
Terwijl ze langzaam weer bij zinnen komen door het nuttigen van de kopjes zwart goud, roept de HO aan tot actie. Het is tijd om de spullen te pakken en het geliefde botenhuis een bezoekje te brengen. Eenmaal daar wordt het huis in ploegen verdeeld zodat het staal van hun lichamen gesterkt kan worden op de immer onstuimige Rijn.
Eenmaal thuis gekomen is het weer de beurt aan het koffiezetapparaat om zijn best te doen. De Apolloniërs zijn weer helemaal vitaal en aangesterkt, er ontbreekt echter nog iets, HEMA gebak ter herstel, Wie O wie kunnen ze op de koffie verwachten.

Kom jij binnenkort eens langs? Er staat altijd een kopje koffie voor je klaar en we nemen je graag mee in ons ochtendritueel!