jitske

Competitieroeier

Plek in de boot: slag ● Favoriete verenigingsavondgerecht: zoete aardappelenstamppot met feta

Hoi, ik ben Jitske. Ik ben bij Argo begonnen als lenteroeier en besloot toen meteen lid te worden! Met mijn ploegje hebben we geroeid, diners meegepakt, deelgenomen aan een mini-triatlon, een karaoke-avond en een feest.

Dit jaar zit ik als competitieroeier in een heel leuk ploegje, met erg gezellige coaches. We trainen 2 à 3 keer in de week en eten en borrelen vaak samen op Argo. In de winter hielden we een ploegdag waarbij we met zijn allen gingen schaatsen en daarna een feestje hebben gepakt.

Wat Argo voor mij bijzonder maakt is dat het niet uitmaakt hoe oud je bent of hoe vaak je precies roeit in de week. Alles kan en mag!

Ontmoet andere leden
Meer over de afroeiperiode

wat is je favoriete argo herinnering?

Zoveel, maar waar ik heel erg van kan genieten is als ik met mijn ploeg op het water ben wanneer er een heerlijk ochtend- of avondzonnetje staat, het water helemaal rustig is. Je hoort alleen de klap van de boot, de klap die je samen neer hebt gezet. Dat is een magisch moment, waar ik iedere keer weer van geniet.

hoe heb je mensen leren kennen op Argo?

Dat gaat echt vanzelf. Ik kan het heel goed met de meiden uit mijn ploegje vinden, waardoor we een hele leuke vriendschap hebben. Daarnaast krijg je ouderejaars als coaches, die ook erg betrokken zijn met alle activiteiten. Zij zijn dus ook mijn vrienden geworden, en zij helpen me weer nieuwe mensen leren kennen op verenigingsavonden of feestjes!

waar ben je momenteel mee bezig binnen argo?

Door corona konden we helaas geen wedstrijden starten. Maar met mijn ploegje hebben we erg veel gechilld bij de Rijn. Nu mogen we gelukkig weer met zijn allen roeien. We gaan volgend jaar weer met zijn allen door en we gaan ook een eerstejaars ploegje coachen! Misschien coach ik jou wel volgend jaar?

Mijn favoriete argo-foto’s

BEKIJK DE AFROEIPERIODE!

Bekijk de afroeiperiode
Ik wil een vraag stellen