Isabelle

Oud-wedstrijdroeier

Favoriete drankje: witbier ● Favoriete boot: vier met stuurman ● Lichting barcommissie: lichting Soepel

Hoi ik ben Isabelle, derdejaars bij Argo. Argo is voor mij een bijzondere plek, waar ik veel te vinden ben, om heel veel verschillende redenen! In mijn eerste jaar was ik competitieroeier en ben ik begonnen bij de KanCie, de barcommissie van Argo. In mijn tweede jaar stond wedstrijdroeien centraal, een hele andere ervaring dan mijn eerste jaar! Ik heb in de dames 4+ veel avonturen beleefd, waaronder het winnen van het klassement.

Dit jaar was ik iets minder actief op Argo, ik was namelijk op Erasmus exchange. Argo heeft een speciaal, goedkoper, lidmaatschap voor uitwisselingsstudenten.

Wat Argo bijzonder maakt voor mij zijn de diverse invullingen die je zelf aan sport en gezelligheid kan geven. Ik heb weer veel zin om volgend jaar nieuwe avonturen op Argo te beleven!

Ontmoet andere leden
Meer over competitieroeien

wat is je favoriete argo-herinnering?

Voor mij staan twee herinneringen centraal. Allereerst de avond dat ik geïnaugureerd werd als lid van de KanCie. Ik had daarmee een plek op Argo, waar ik nog iedere dinsdagavond te vinden ben. Mijn andere herinnering is het winnen van het klassement. In het roeien is het traditie om je stuurtje het water in te gooien bij overwinningen. Wij hebben toen onze twee stuurtjes, Jenny en David, in het water gegooid. Daarna hebben we met de hele vereniging op Argo gevierd dat het seizoen voorbij was.

Wat maakt roeien bijzonder voor jou?

Roeien is bijzonder omdat je eindeloos kan werken aan iets wat heel repetitief en ritmisch is. Er is altijd ruimte voor verbetering. Ook bijzonder is dat je het niet alleen kan doen. Je faalt samen, maar je wint ook samen. Samen met iedereen uit je ploeg; de roeiers, de stuur en ook je coaches.

waarom ben je lid geworden bij argo?

Ik heb mijn hele leven gehandbald en ging ook naar een handbal middelbare school. Dit maakte sport voor mij heel belangrijk. Verder vind ik uitgaan en feesten ook erg belangrijk. Met handbal was dit prima te combineren en ik zocht dit ook toen ik besloot in Wageningen te gaan studeren. Tijdens de AID kwam ik op Argo terecht en ik was snel verkocht door de gesprekken die ik met Argonauten had. Ik ben toen na een borrel lid geworden.

Mijn favoriete argo-foto’s

BEKIJK DE AFROEIPERIODE!

Bekijk de afroeiperiode
Ik wil een vraag stellen